8 November, 2012

Väggkalender från Lollipop Designs

Jag måste snart göra slut med internet. Så fort jag börjar surfa hittar jag ytterligare en väggkalender jag vill ha. Varenda gång! Hur ska detta gå? Jag har aldrig varit så förvirrad som jag är just nu! Vilken ska jag köpa? Vart ska jag hänga den? Hur många kan jag ge bort i julklapp utan att gråta över att behöva skiljas från dem?

Den här väggkalendern från brittiska Lollipop Designs är perfekt på så många sätt i mina ögon: färgerna, formen, att det finns lite utrymme att skriva, att jag kommer bli helt till mig varje gång jag går förbi den bara för att den är så nedrans fin. Till exempel. Kompletterar jag den dessutom med veckoplaneraren, som är perfekt att bena upp familjens veckodagar med, eller kanske använda för att skriva upp veckomenyerna på – då kommer jag troligtvis vara lycklig hela 2013 på det planeringsmässiga planet.

Väggkalendern kostar £12.50 och veckoplaneraren kostar £9. Frakten varierar beroende på hur mycket du beställer, men överlag brukar frakt från England vara ganska human.

I am going to have to break up with internet! Why? Because every time I go online I stumble upon wall planners that I fall madly in love with. Every single time. What will become of me? I’ve never been this confused over planners before! Which one should I get? Where should I hang it? How many can I gift without crying my eyes out over parting ways with them?

This wall planner from british Lollipop Designs is perfect in so many ways: the colours, the design, the fact that my heart will skip a beat out of pure love every time I see it hanging on a wall of mine. For example! If I pair it with their weekly planner I will be all set and happy to plan out all of 2013 at once.

Images from Lollipop Designs | Collage by Pejperkut

||||| 0 Gilla! |||||

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>