20 November, 2012

Stockholm Glue Memos från Paperways

Minns ni det här inlägget med senaste tillskottet av glue memos hos Paperways? De såg mitt inlägg och undrade om de fick skicka mig ett paket med Stockholmslapparna, och det tänkte jag att de kunde de väl få göra! Och vet ni, de är precis lika ljuvliga som jag hade tänkt mig. Inte lika stora som en vanlig post-it, så du kommer inte kunna skriva några uppsatser på dem men för korta meddelanden är de perfekta, eller för att pimpa din kalender med. Det kommer nog jag göra!

Paperways säger att dessa är på väg till Sverige. Jag håller tummarna för att de kanske dyker upp hos Mokkasin som nyligen lade till finfina varor från Paperways i sitt sortiment (mer om det sedan), men annars har jag hört rykten om att Moderna Museet här i Stockholm också säljer Paperways produkter.

Jag har fått ett gäng spännande frågor från er senaste dagarna och jag ska göra mitt allra bästa att svara på dem och tipsa om roliga produkter i de kategorier ni letar efter! Bara så att ni vet.

Remember these lovely glue memos from Paperways? Paperways asked if they could send me a set, and of course I was more than happy to let them. And they are GORGEOUS. Smaller than your average post-it, but then there is nothing average about these sticky notes. I think I will be using them in my diary!

||||| 0 Gilla! |||||

2 comments to Stockholm Glue Memos från Paperways

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>