Om Pejperkut [peɪ.pəkʌt]

Välkommen till min blogg om sådana där saker som gör oss knäsvaga och varma i hjärtat. NEJ för i helvete, jag ska inte blogga om kärlek eller sex! Jag ska blogga om pappersvaror! Fan vilket osexigt namn hörrni. Stationery, som det heter på engelska, är faktiskt mycket bättre. Så: här bloggar jag om stationery! Papper, pennor, tejp, pärmar, brevpapper, anteckningsböcker – ja men ni vet, fina saker som jag skulle kunna lägga hela min lön på om det inte vore för otyg som typ amorteringar, mat och busskort.

Jag har bloggat om smink förut på en blogg som hette Bjooti, och jag bloggar fortfarande på min personliga blogg Katta Kvack. Och nu ska jag alltså blogga om saker som gör mig glad i magen här på pejperkut. Yay, tycker jag.

Jag är ingen expert. Kan inte mycket om syror i papper och tjocklek på blad, men jag vet vad jag tycker är fint. Det var ungefär enligt den devisen som jag sminkbloggade, och det funkade faktiskt alldeles utmärkt.

För att kontakta mig, maila mig på kattakvack@gmail.com

This is my place for stationery musings, cause girl/boy do I need one. Stationery makes my knees soft and my heart warm, and if it wasn’t for those neccessary evils like mortage, food and busspass I am quite sure that I would spend most of my pay cheque on wonderful things like paper, pens, tape, binders, folders and notebooks.

I used to blog about makeup and beauty at a blog called Bjooti, and I still blog about myself over at Katta Kvack. After nearly 11 years as a blogger I rather fancy myself a blog-veteran, and the time has come for this veteran to get my freak on with stationery. Yay!

Want to get in touch? Send me a mail at kattakvack@gmail.com