26 November, 2012

Mina fina nya pennor

Images in collage from Omoi || Collage made by me

Så snart som jag såg dessa pennor på nätet visste jag att jag liksom bara var tvungen att köpa mig ett par. Tyvärr är det inte helt lätt att hitta produkter från Mark’s när man bor i Sverige, eftersom det inte är jättemånga av de webbshoppar som säljer produkter från Mark’s som faktiskt levererar hit till Sverige. Tyvärr. För Mark’s verkar ha ett helt fantastiskt sortiment och jag väntar ivrigt på att denna sajt ska slå upp dörrarna till sin shop då det låter som att de kommer agera leverantörer här i Europa. Hoppas hoppas. Jag sprang först på deras produkter i denna butik, som inte levererar till Sverige (synd), men efter lite detektiv arbete så hittade jag pennorna hos brittiska webshoppen Fred Aldous. Det tog drygt en vecka att få hem min beställning och frakten var överkomlig.

Den galet snygga stiftpennorna kostar £4.80-£5 och de hemskt sköna bläckpennorna (de är underbara att skriva med, och makalöst tunna) kostar £5. Skrivhäftet på bilden här nedan har jag köpt hos Mokkasin för 49 kronor.

I just LOVE these mechanical pencils and pens from Mark’s. As soon as I spotted them online I knew I had to have them.

||||| 0 Gilla! |||||

1 comment to Mina fina nya pennor

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>