19 November, 2012

Min kalender för 2013

Jag är inte kär, det är jag inte. Och när jag inte är kär, då brukar det innebära att jag skaffar mig någon ny ganska snabbt. Nej, jag pratar inte om min sambo, utan om min kalender för 2013. Jag har haft ögonen på den här under hela året, och på pappret är det ganska perfekt för mig. Stort format (cirka A5), något jag har saknat med de senaste årens kawaii-kalendrar som jag haft, bra layout, ordentligt med utrymme att skriva och snygg. Men ett par dagar efter jag hade beställt den så hittade jag ju denna, och jag kan inte sluta tänka på den. What to do, what to do? MEN nu är det faktiskt så att vi fortfarande är föräldralediga i det här hushållet, och även om min ledighet tar slut om ett par veckor så tar sambons vid – och då kanske jag ändå inte borde köpa kalendrar åt höger och vänster ändå. Eller?

Denna kommer från MMMG (millimeter milligram) och jag har beställt den genom australiensiska Notemaker för dryga AUD25. Jag hade egentligen velat ha den gula, men den verkar vara slut nästan överallt, så mint fick det bli. Och vi ska nog komma bra överens trots allt, för det är egentligen inget fel på den och den är egentligen jättefin! Faktiskt.

My diary for 2013 – it just doesn’t wow me. Which is really rather stupid, as I’ve been wanting this diary for months upon months! But a couple of days after ordering it I stumbled across the Frankie diary and now I can’t stop thinking about that one. Oh for crying out loud – sometimes I just get so fed up with myself.

||||| 0 Gilla! |||||

6 comments to Min kalender för 2013

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>