6 November, 2012

Kalendrar 2013: Kikki.K

Kikki.K är ett australiensiskt märke som drivs av svenska Kristina Karlsson. Åh! Hon är min idol! Driven med ett tydligt mål som mynnar ut i de mest fantastiska pappersvaror. Jag kan surfa Kikki.Ks sajt i timmar. Än har jag inte klickat hem något, men det handlar mest om att jag har svårt att begränsa mig – jag lägger tusen saker i varukorgen och sedan kan jag inte välja bort något, vilket slutar med att jag inte köper något alls. Lite hållbart tänk måste man ju bära med sig.

Självklart har Kikki.K ett strålande snyggt utbud av kalendrar också. I storlekar från A5 till A7 med glada mönster och bland de snyggaste inlagor jag någonsin sett så är det en ren fröjd att fönstershoppa i deras webbshop. Priserna ligger mellan AUD 16.95 – AUD 79.95. En AUD ligger på cirka SEK 7.40. Och ja, de levererar till Sverige. Tur.

Kikki.K is an australian-based stationeer founded by swedish Kristina Karlsson. She’s my idol! I can surf Kikki.K for hours, but I am yet to order something. The reason for this is the difficulties that I’m having limiting myself. I put product after product in my shopping cart, and then have too hard a time trying to narrow it down.

Kikki.K has an amazing range of diaries and calendars in sizes from A5 to A7, boasting gorgeous colours and the most perfect inserts that I have ever seen. Go see for yourself! And yes, they deliver worldwide!

||||| 0 Gilla! |||||

1 comment to Kalendrar 2013: Kikki.K

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>