21 October, 2012

Kalendrar 2013: Hello! Coco

Jag har funderat fram och tillbaka på hur jag bäst ska lägga upp detta med söta kalendrar. Jag hade ett tag funderingar på att göra ett inlägg per kalender, men jag tror jag tar och lägger upp några stycken åt gången. Jag måste dock verkligen hålla i mig för att inte bildbomba er totalt – om jag skulle lägga upp alla bilder jag ville skulle inlägget aldrig ta slut. Och någon gång måste det ju ta slut, så att ett nytt inlägg kan skrivas. Men det kommer bli flera inlägg ändå, just av samma anledning. Här kommer det första gänget – de är länkade till de säljare ni hittar dem hos (alla på Ebay).

Ett par saker som är bra att tänka på när du jagar efter en übersöt kalender på Ebay:

- Kolla om det är en monthly eller weekly kalender! Om det är en monthly brukar det innebära att kalendern bara består av ett uppslag per månad. Bra för översikt, inte toppen för att planera in möten och dagarna i mer detalj. Weekly är det du är ute efter,  i en sådan brukar även en månadsöversikt ingå i början av varje månad. Titta på bilderna som visas i annonserna, de brukar visa kalendrarna i detalj.

- Många av kalendrarna är inte daterade. Det är bra, för då slipper du oroa dig för att köpa en kalender för fel år (ibland är säljare sällsynt dåliga på att ange vilket år kalendrar gäller för) – det innebär dock att du själv kommer få sitta och fylla i alla årets datum. Kul, tycker en pysselmaja som jag, trist kanske någon annan tycker.

På bilden ovan ser ni en kalender med den Koreanska karaktären Hello! Coco som jag inte har hört talas om alls innan jag såg mängden av kalendrar med henne som började dyka upp ni inför 2013. Kostar dryga $23 men då bjuckar säljaren på frakten.

Här nedanför ser ni ett par uppslag ur kalendern, och de är ganska typiska för denna typ av kalender. Hello! Coco-kalendern verkar dock ha datum tryckta, så då slipper du sitta och skriva in dem.

För att se mer av innehållet tycker jag ni ska spana in kalendern i säljarens ebay-shop.

Som sagt, Hello! Coco-kalendrarna dyker upp i mängd denna höst, och här ser ni ännu en variant på dem. Dessa ska vara lite tunnare, om jag förstått det rätt, och kostar lite mindre: $15.99.

Detta är en säljare som jag har handlat från ett flertal gånger, och det har fungerat alldeles utmärkt!

Kom tillbaka snart igen för fler söta kalendrar – för jösses vad det kommer flera! Jag har faktiskt ingen aning om vad för kalender jag ska satsa på själv, det finns ju SÅ MÅNGA!!!

Cute diaries are one of my fave things in the world (but hey, I say that about alot of stuff, don’t I?). I’m going to show you some of my faves for 2013 in a series of posts here at Pejperkut, and here are the first two in a long line over cuteness overload. Both can be found in the ebay-store Everyday Happy Smile (excellent seller whom I’ve shopped from on several occassions).

||||| 0 Gilla! |||||

9 comments to Kalendrar 2013: Hello! Coco

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>