16 December, 2012

Gratis är gott – och i det här fallet även mycket fint!

gratiskalendrar

Tiden bara rinner iväg. Jag som hade tänkt mig att Pejperkut skulle fyllas till bredden av julklappstips under december har i stället känt mig helt överväldigad av att återuppta livet som yrkesarbetande efter 13 månader av bebisbubbla. Herre jösses. Det känns i hela kroppen inklusive knopppen, vill jag lova.

Vi börjar lite light med ett par fina saker som är alldeles gratis – nämligen två galet tjusiga väggkalendrar.

Smäm – fina fina Smäm! Jag älskar hennes blogg och hennes konst och när jag såg att hon bjuder på en kalender med sina konstverk, slog mitt hjärta en volt. När jag upptäckte att den dessutom är gratis att ladda ned ville jag nästan gråta en skvilledutt.

 Ladda ned finheten i sin helhet hos Smäm i detta inlägg ♥

My Owl Barn är en galet mysig blogg helt dedikerad ugglor! Och även de bjuder på en sjukt fin kalender (tack för tipset Sara). Antingen kan du ladda hem den färdiga varianten, eller så kan du själv välja och vraka bland de bilder som de erbjuder till årets olika månader och få en egen twist på den.

 ♥Ladda hem hos My Owl Barn i detta inlägg ♥

||||| 0 Gilla! |||||

3 comments to Gratis är gott – och i det här fallet även mycket fint!

 • Ann

  Fint att du alls orkar blogga här, tack för det!
  Jag hade en Pony Brown kalender 2011, älskade den. Och saknar den. Mycket. Funderar på att köpa en likadan men det känns lite fånigt. Har du tips på något lika fint?
  Inte FÖR söt, herregud jag är en vuxen kvinna ;-) Lagom stor, stor nog att skriva mycket i men lagom liten och lagom tung att ha med i väskan.
  Idag skulle jag äntligen beställa den fina väggkalendern från Rifle Paper Co. Men jäklar vad frakten är dyr. Som tur var är den slut så jag hinner fundera lite till, “måste” kanske beställa mer för att försvara dyrfrakten för mig själv. Ja, det blir bra.

 • Angela

  Mycket fina kalendrar må jag säga. Gratis är gött.
  Drömde häromnatten att jag köpte ett ämnesblock, stort som fasen. Världelös på format. Iallafall. Varje ämne hade såklart en färg. Det hade PAPPRENA också. Åh vad sur jag blev när jag vaknade och det bara var en dröm.
  Någon som vet om det finns något sådant här på riktigt? Måste ju inte vara ämnesblock men färgat papper? I min skalle står det helt still.

 • Men åh :) Vad glad jag blev nör jag läste detta. Tack!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>