25 October, 2012

Ge nytt liv åt dina Instagrams

Instagram är kul! Jag älskar att dokumentera min vardag med hjälp av ett snabbt klick och jag älskar att kika på andras liv genombilder. Men, det är lätt att bilderna, som ju ändå blir vansinnigt snygga med ett filter och en ram, glöms bort i det där lilla hörnet på internet (och i en mapp på mobilen) så snart som de inte längre ligger bland de senast publicerade bilderna. Och det är ju trist. Här kommer ett par lösningar på det problemet (som samtidigt funkar alldeles strålande som julklappstips). Vissa av de här sakerna faller eventuellt inte inom ramen för pappersvaror, men what the hell.

Stickygram

Med Stickygram gör du magneter av dina Instagram-bilder, och jag kan intyga att dessa magneter varit en riktig hit här hemma. Vi har älskat dem allihopa och även min bror och hans sambo som fick en uppsättning som inflyttningspresent när de flyttade till sin första gemensamma lägenhet i somras blev skitglada.

9 magneter kostar $14.99, frakten är gratis och ingen tull tillkommer eftersom de skickas från UK.

Casetagram

Nu har jag vare sig en iphone eller samsung, men hade jag det hade jag garanterat beställt ett skal med mina favoritbilder från Instagram. Även Casetagram levererar över hela världen till den rimliga fraktkostanden noll kronor. Har man inte Instagram kan man även göra ett skal med bilder från Fejjan.

Instagrambok från Blurb

Jag har beställt fotoböcker från Blurb tidigare och är en vansinnigt nöjd kund! Att göra en fotobok med bilder från Instagram tycker jag verkar som en fantastisk idé!

Klistermärken från Artflake

GAH! Ni vet ju hur jag älskar klistermärken! Klistermärkena från Artflake är 10cm x 10cm stora och kostar för 10 klistermärken €14.90, för 25 stycken €29.90, och för en bunt med 50 klistermärken €44.90. Artflake har ett standardpris för frakt av dessa klistermärken på €2.90.

Kakelplattor hos ImageSnap

Hos ImageSnap kan du göra kakelplattor av dina Instagrambilder. Sug på den ett tag! Nu behöver man ju inte vara så våghalsig att man kaklar köket eller badrummet med instagramkakel, kakelplattor är ju också oerhört tjusiga att luta i en hylla som ett eget litet konstverk. Det har jag faktiskt sett på inredningsbloggar, så det så. Finns i flera olika storlekar, från minimini till ganskajävlastor.

Poster hos Printstagram

En sådan här ska jag beställa just precis idag tror jag minsann. En stor och fin poster med massor av IG-bilder i snygga raka rader. Jag ÄLSKAR snygga raka rader. Finns hos Printsagram och kostar $25 / $35 beroende på vilken storlek du väljer.

Minibok hos Printstagram

Hur söt är inte den här miniboken från Printstagram? Alltså, jag vill ha ganska precis hur många som helst känner jag så där spontant. Kostar $10 för tre böcker, vilket jag skulle vilja säga är ett fynd.

Here are some fabulous ideas to bring new life into your Instagrams. I can’t say which idea I love the most. The only one I’ve tried so far is Stickygram – and I am extremely pleased with how my magnets turned out. I’ve also made photosbooks with Blurb, not with Instagrams, but with my regular photos, and their products are impeccable, gorgeous and pretty much perfect in every way.

||||| 0 Gilla! |||||

14 comments to Ge nytt liv åt dina Instagrams

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>