17 October, 2012

Floppy Disk Sticky Notes

På Instagram är det farligt ibland. I synnerhet när man följer Onekligen. Jag har idag ägnat en ansenlig tid åt att googla post it-lappar i form av floppy disks och skolskåp i plåt. Post it-lapparna har jag hittat, skolskåpen jobbar jag fortfarande på, men jag är inte den som ger mig i första taget. Eller så tar jag bara och flyttar in hemma hos Lisa eftersom allt är så fint där. Jag kan hålla mig för mig själv i något fint hörn, hon skulle knappt märka att jag var där.

Men. Nu skulle detta faktiskt handla om dessa post its, eller sticky notes, eller kladdiga lappar. De ser ut som floppy diskar, de är underbara och jag vill ha en hel armé av dem! De finns att beställa från Suck UK för £7.50 – då får man ett packe med tre block. Jag vet inte vad de tar för frakten, men frakten från England brukar vara ganska human. Tur det, för jag måste ha dessa. Det måste jag faktiskt!

Instagram can be a dangerous place, especially when you follow Onekligen. I have spent a good few hours googling floppy disk sticky notes and school lockers today. I’ve found the sticky notes, but am yet to hit gold with the lockers. The sticky notes though, aren’t they just fab? They are available at Suck UK for £7.50/pack of 3. And I need them. I need them so bad!

||||| 0 Gilla! |||||

8 comments to Floppy Disk Sticky Notes

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>