16 November, 2012

Finaste kartoteket i stan

Det har varit väldigt tyst här på bloggen från mitt håll den här veckan. Det ber jag om ursäkt för. Just nu försöker jag njuta av de sista skälvande dagarna av min föräldraledighet (jag börjar jobba igen den 3 december), samtidigt som jag tränar och pluggar. Det går så där. Istället fulgråter jag mest, och tränar och läser en bok om Sveriges politiska historia i typ det segaste tempot jag någonsin läst en bok. För att pigga upp har jag köpt fina anteckningsböcker för att skriva mina kursanteckningar i, men mer om dem i ett senare inlägg.

För att byta ämne helt: har ni sett ett så underbart kartotek? Jag har alltid velat ha ett kartotek, men vet inte riktigt vad jag skulle ha det till. Jag har ingen stor umgängeskrets, inga affärskontakter, inte en massa folk att hålla reda på – så vad gör man då med ett kartotek? Jag vet inte riktigt, men kommer jag på det så kommer jag beställa detta vackra från Lovely Design. Det görs på beställning, kostar $65 (plus frakt från USA) och ser helt amazing ut!

Have you seen this GORGEOUS address file from Lovely Design? Oh sweet lord how I want one. I don’t really know what I would use it for though as I have the tiniest circle of friends, no business aquaintances to keep track of – but if I did, this would totally be the address file that I would go for!

||||| 0 Gilla! |||||

7 comments to Finaste kartoteket i stan

 • elin

  Man skulle kunna ha den till att skriva upp alla inloggningsnamn och lösenord till olika websidor. Kanske inte det säkraste. Men om jag hade ett kartotek för sånt så skulle jag inte behöva ha samma lösenord till allt på nätet. Går kanske jämnt ut.

  Bästa bloggen! Dreglar och njuter.

  • Katarina

   Det är ju en asbra idé! och som du säger, att ha dem uppskrivna hemma i en speciell låda är ju bättre än en lapp i plånkan eller under datorn ;)

 • Såå fint. Dock var detta i maffigaste laget (prismässigt) för mig. Har du fler tips på vart man kan hitta flotta kartotek (eller ganska basik så kan man pimpa själv). Behöver nämligen en lösning till alla mina lösa recept som ligger och slänger här hemma.

 • lena

  Jag skulle kunna tänka mig att använda ett kartotek för att skriva upp goda viner så att jag kommer ihåg dem.

 • Hej, googlade “kartotek” och hamnade här :) Vi har ett kartotek för alla de recept man hittar i tidningar, från vänner eller på nätet. Snyggare att förvara dom i kartotek än i en pärm.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>