31 December, 2012

Bikten – samt Gott Nytt År!

frankie

Frankie Daily Journal

Under december briljerade jag knappast med bloggandet här på Pejperkut, men ni ska veta att jag har saknat det. SOM jag har saknat det. Jag har sett papper och pennor och kalendrar som jag tänkt att DET HÄR, det ska jag blogga om. Men så har tiden inte riktigt funnits. Jag har börjat jobba och jag pluggar, och jag har en ett-åring och en tweenie, men jag vill ju ändå blogga om pappersvaror. Underbara, ljuvliga pappersvaror. Så mer av det under 2013, helt klart!

Men innan jag önskar er ett gott nytt år måste jag erkänna en sak. Jag har gjort det igen, fast denna gång hann 2013 inte ens börja. Jo, det är sant, jag har köpt en ny kalender. Jag var ju inte helt hundra på den som jag klickade hem i november, speciellt inte efter att jag började spana på den fina från Frankie Magazine. Så till slut, efter veckor av nej jag borde inte, stod jag inte ut längre och klickade helt sonika hem den från Frankie Magazine. Den har inte kommit än, för jag klickade hem den fredagen innan jul – men den som väntar på något gott, etc etc.

Gott Nytt År! Mer bloggande under 2013. Okej?

||||| 0 Gilla! |||||

11 comments to Bikten – samt Gott Nytt År!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>